Luni - Sâmbătă10AM - 06PM
OfficesConstanța - Str.B.P.Hașdeu Nr.103 Et.2

Coach & Trainer certificatIulian Saviuc

Sunt coach și trainer certificat în România și în prezent sunt student la Facultatea de Psihologie din Constanța.
Misiunea mea este de a-i aduce pe oameni împreună, oferindu-le ghidare pentru a depăși blocajele și de a elimina sabotorii din relațiile lor.
Îi susțin în procesul de vindecare a relațiilor pe cele 4 planuri:
Spiritual, Mental, Emoțional și Fizic.

Deși la bază sunt inginer mecatronist, dorința constantă de a veni în sprijinul oamenilor a devenit tot mai arzătoare, pentru că și eu la rândul meu am trecut prin multe transformări. Am ales să trec și eu prin aceste procese de vindecare, și tocmai de aceea am luat decizia să te ghidez și pe tine într-un proces transformațional.

Am susținut peste 100 ore momente educaționale pe teme de comunicare și relații în fața a peste 150 de persoane.

În experiența acumulată de peste 150 de sesiuni de coaching 1 la 1 i-am ajutat pe oameni să își găsească echilibrul în relațiile lor și să depășească blocajele de comunicare.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Povestea mea a început în toamna lui 2013. Îndrăgostit de mare și de răsărit am decis să mă mut în Constanța. Un oraș cu totul nou pentru mine.

Pentru prima dată în viața mea am ales să construiesc relații în mod conștient, ghidat și inspirat de poveștile lui Mahatma Gandhi mi-am creat un motto al vieții:

“Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în relația ta.”

Imaginează-ți cum este să fii în fața unei audiențe și să împărtășești cu ei ceva important. Ești cu inima la gură și palmele îți transpiră. Aceasta este frica de a vorbi în public, cea mai mare frică a multor oameni.

Dar în 2014 am luat o decizie curajoasă: am acceptat invitația de a participa la o sesiune de vorbit în public în cadrul clubului Toastmasters Constanța.

Este locul unde m-am confruntat cu probabil cea mai mare frică a mea, frica de vorbit în public.

Vorbitul în public nu este doar despre a împărtăși o idee in fața unui auditoriu, este și despre a te conecta cu el.

Aici am învățat să construiesc relații în mod conștient cu membrii din club, ca mai apoi să construiesc relații conștiente și în viața personală dincolo de scenă.

Cu fiecare funcție de conducere ocupată în club am reușit să mă provoc și să mă las provocat. M-am înțeles și m-am cunoscut mai bine pe mine, și apoi pe ceilalți.

De la Vicepreședinte pe educație la Vicepreședinte pe membri și în final Președintele clubului, a fost călătoria de care aveam nevoie.

O călătorie care ma ajutat să consolidez relația mea cu mine, ca mai apoi să consolidez relațiile din viața personala și carieră.

Deși sunt de meserie Inginer, dar încă din anul 3 de facultate mi-a ieșit în cale educația nonformală în companiile de vânzări directe.

În 2020 am absolvit școala de coaching Evolution Coaching System.  Aici am aprofundat relațiile și  mi-am descoperit sabotorii din relații pe cele 4 planuri: Fizic, Mental, Emoțional dar și Spiritual.

Îmi place să îmbin exercițiile de mișcare cu ieșitul în natură pe bicicletă sau drumeții cu meditații, transe hipnotice și NLP, afirmații, Metoda Silva și alte metode spirituale.

https://iuliansaviuc.ro/wp-content/uploads/2022/08/EU-BULETIN1.jpg

Coaching 1 la 1Programează o sesiune cu Iulian Saviuc

Sunt alături de tine și te ghidez pas cu pas să identifici blocajele de comunicare și sabotorii din relațiile tale.
Găsește echilibrul pe cele 4+1 puteri ale relațiilor!
Adresa
Constanța,
Str.B.P.Hașdeu Nr.103 Et.2
Telefon
0748 906 438
Email
coaching@iuliansaviuc.ro

EXPERIENȚĂ ȘI CERTIFICĂRIIulian Saviuc

Construind relații, construim imperii!
  • Certificări

Coach certificat Certificare ANC 2020

Trainer formator – Certificat ANC 2021

Relații transgeneraționale

Dinamica Relațiilor de cuplu

Costelații familiale de cuplu

Public speaking:

Competent Comunicator – 2019

Competent Leadership – 2019

Speaker Elite – 2018

Motivation strategi – 2020

Competente antreprenoriale – 2019

Cei care au lucrat deja cu mine.

Clienți multumiți!

Ce spun clienții care au lucrat sau colaborat cu mine.

Iulian, mulțumesc!
Discuțiile cu tine mi-a redat energia de care aveam nevoie în relația cu soțul meu. Chiar sunt la sală 😅,n-am mai mâncat ca disperata, nu mă mai simt amorțită. M-am trezit la viață!😁

Diana

“Iulian a fost ghidul perfect în călătoria mea. El este o persoană calmă, dedicată și mereu pregătită să mă ghideze să îmi repar relația de cuplu. Îl recomand cu încredere tuturor celor care o relație de cuplu vie.”

Andrei

O experiență transformațională.
Împreună cu Iulian, am avut foarte multe conștientizări în relația de cuplu. Au curs ideile, prin colaborarea și proiectele susținute împreună.
Am beneficiat alături de el de salturile necesare astfel încât să cresc în plan personal și tot odata să imi îmbunătațesc relațiile cu cei drag. Recomand cu toată încrederea, prin tot ce oferă el, crează un context, un conținut și aduce o valoare imensă prin videcarea relației cu străbunii.

Oana

O experienta transformațională! Cu ajutorul lui Iulian, am învățat cum să comunic mai clar, cum să îmi gestionez emotiile și cum să înteleg mai bine nevoile partenerului. Ca rezultat, am reusit sa îmbunătățesc considerabil relatiile mele cu familia, prietenii și relația de cuplu. Îl recomand cu caldură pe Iulian.

Dorin

A fost suficient să văd prezentarea de la BizzClub și să avem câteva discuții în pauzele de networking de la Bizz Club ca să-mi dau seama că mă poți ajuta să-mi regăsesc echilibrul de care am nevoie.

Prin abordarea ta personalizată, m-ai ghidat în găsirea unor soluții la problemele mele în relația de cuplu, dar și cu colegii de muncă, drept urmare simt că sunt pe drumul care trebuie, reușesc sa iau decizii mai bune, și sa-mi îndrept atenția către ce contează pentru mine în relația cu mine și cu partenerul de viață.

Sunt recunoscătoare pentru ajutorul oferit și recomand cu drag și altora serviciile tale.

Dana

Am colaborat cu Iulian cu mai multe ocazii si, de fiecare dată. A dat dovadă de profesionalism și dedicare. Mai mult decât atât, a știut să intervină subtil atunci când a cerut-o momentul, intregind relatările mele. Am reușit, astfel, să creăm prezentări de impact pe care oamenii din public să le găsească nu doar interesante, ci cu adevărat valoroase.

Carina

Iulian este ca e mereu conectat la diferitele miscări de dezvoltare personală dar mai ales legat de relațiile de cuplu. Ai încercat o strategie de îmbunătățire a relațiilor de cuplu? Este foarte probabil ca Iulian să fi auzit de ea si chiar să o fi testat. Dacă în schimb Iulian vorbește despre o strategie de echilibrare a rela’iilor de cuplu poți fi sigur ca a studiat-o și testat-o pe sine și în medii cu experiență pentru a o valida înainte de a ți-o oferi. Această abordare serioasă și menținută a subiectelor care impactează direct viața clientilor săi în relațiile de cuplu mă face să îl recomand cu drag.

Ciprian

IULIAN SAVIUCCOACH & TRAINER
Sunt alături și te ghidez pas cu pas .
Te ajut sa identifici sabotorii din relațiile tale și blocajele de comunicare.
Prin ședințe de coaching, cursuri intensive si programe penrsonalizate pe nevoia ta.
Social media
COACH & TRAINERIulian Saviuc
Sunt alături și te ghidez pas cu pas .
Te ajut sa identifici sabotorii din relațiile tale și blocajele de comunicare.
Prin ședințe de coaching, cursuri intensive si programe penrsonalizate pe nevoia ta.
LOCAȚIAUnde mă gasești?
https://iuliansaviuc.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map-1.png
Ne gaseșți aiciSocial media

Copyright by Say Computers. Toate drepturile rezervate.

Copyright by Say Computers.Toate drepturile rezervate.

Verified by MonsterInsights