Despre mine

Iulian Saviuc

Life Coach, Trainer, Formator

Te ajut să construiești relații autentice de cuplu și familie descifrând trecutul împovărător și hrănind rădăcinile cu resursele de care ai nevoie prin sesiuni individule sau de grup după metoda   Rădăcini Puternice®.

Sunt Iulian Saviuc, Life Coach și Trainer certificat în România. De asemenea sunt membru în Proictul  de coaching și terapie transgenerațională Generațion Code Romania .

Sunt pasionat și în acelaș timp fascinat de ce se intâmplă în în dinamica de cuplu și familie.

De modul în care traumele moștenite ne influențează dinamica din relațiile de cuplu și familie, de modul în care treecutul familial influențează aceasta dinamică.

Călătoria de formare a inceput în urmă cu 10 ani explorând dinamica popriei familii. Cu fiecare pas pe care îl faceam deveneam tot mai conștient de schimbarile pe care le faceam către a găsi partenrul ideal.

Însă am realizat că înainte de a găsi partenerul ideal trebui esa devii ceea ce vrei să atragi.

Ca urmare a procesului meu de evoluție, m-am format ca și vorbitor în public în Toastmasters Internațional filiala Constanța, cel mai mare club de vorbit în public din lume.  Club în cadrul căruia am ocupat funcții precum președinte, vicepresedinde pe membri și vicepreședinte PR.

Apoi am continuat cu formarea în școala de Life Coaching Evoluțion Coaching  System, locul unde am aprofundat latura transgenrațională.

În 2023 am devenit Practitioner Rădăcini Puternice®, probabil cea mai eficientă metodă de explorarea a trecutului familial bazat pe resurse.

Am ajutat peste 120 persoane să își acceseze resursele moștenite, să descifreze trecutul familial, și să își dizolve tiparele împovarătoare.

Iar ca urmare a acestui proces clienții și-au îbunatățit relațiile de cuplu și familie, reușind să devină partenerul ideal la care visau de atâția ani.

 

Povestea ta poate fi rescrisă, exact asa cum ai fi avut nevoie!

De ce să lucrezi cu mine?

Dacă ești o persoana hotărâtă să faca o schimbare în viață personală și să construiască relații autentice de cuplu și familie, iată 6 motive pentru care să lucrezi cu mine.

Focus pe reursele moștenite

Împreună vom descoperi și valorifica resursele pozitive pe care le-ai moștenit de la strămoși, folosindu-le ca bază pentru a construi relații autentice și echilibrate.

Sprijin necondiționat

Sunt aici pentru a te asculta fără să te judec și pentru a te susține pe tot parcursul procesului de dezvoltare personală, oferindu-ți un spațiu sigur în care să explorezi emoțiile și să îți descoperi adevăratul potențial.

Transformare profundă și durabilă

copul meu este să te ajut să faci schimbări reale și de durată în viața ta. Lucrând împreună, vei putea să-ți depășești blocajele și să te conectezi mai profund cu tine însuți și cu cei dragi.

Misiunea mea estee succesul tău

Mă dedic cu pasiune și integritate fiecărei sesiuni, pentru ca tu să atingi succesul pe care îl meriți în viața personală și în relații. Sunt aici pentru a te ghida către cea mai bună versiune a ta.

Abordare personalizată

Fiecare persoană și fiecare relație sunt unice. De aceea, îmi adaptez metodele și tehnicile în funcție de nevoile tale specifice, asigurându-mă că procesul de transformare este relevant și eficient pentru tine.

Expertiză și Experiență

Cu o formare solidă și ani de experiență în coaching și terapie transgenerațională, îți ofer suportul necesar pentru a naviga prin provocările emoționale și relaționale, ajutându-te să descoperi tiparele ascunse care te influențează.

CERTIFICĂRI

  • Facultatea de Psihologie și Stiițele Educației – Universitatea Ovidius Constanța – în curs
  • Terapia Traumei Transgeneraționale TTT- Generațion Code Romania
  • Practitioner  Rădăcini Puternice – Generațion Code Romania
  • Vindecarea în pantecul mamei – Evolution Coaching System
  • Coaching Trangenerational – Evolution Coaching System
  • Life coach -Evolution Coaching System
  • Formator – Andrei Training
  • Competent Leadership – Toastmasters International
  • Competent Comunicator – Toastmasters International

Procramează o sesiune!

Te invit la o sesiune de calificare de 45 minute gratuită pe zoom sau la birou!

Pogramează-te prin whatsapp!

+40 748 906 438

Pogramare calendly

contact@iuliansaviuc.ro