Luni - Sâmbătă10AM - 06PM
OfficesConstanța - Str.B.P.Hașdeu Nr.103 Et.2

Webinar

                 ONLINE : ZOOM
Data: JOI, 30 Martie     Ora: 18:00
          Durată: 1 oră și 30 minute
HoursMinutesSeconds

Ești în locul potrivit!

Dacă dorești să înveți cum să construiești relații funcționale și să le menții sănătoase, te invit alături de mine la webinarul ARHITECTURA RELAȚIILOR.

Relațiile sunt o parte foarte  importantă a vieții noastre, atât personală cât și profesională.

relație puternică poate fi un factor cheie în succesul tău în viață, în timp ce o relație toxică poate afecta negativ starea ta de spirit și productivitatea. Înțelegerea modului în care relațiile funcționează și dezvoltarea abilităților necesare pentru a construi și menține relații sănătoase poate fi cheia succesului tău personal și profesional.

La acest webinar, vom explora diverse aspecte ale relațiilor, inclusiv comunicarea eficientă, rezolvarea conflictelor și dezvoltarea empatiei. Vei învăța strategii și tehnici practice pentru a dezvolta și a menține relații sănătoase și stabile cu cei din jurul tău.

Webinarul este conceput pentru a fi interactiv, iar atmosfera este una deschisă și prietenoasă. Indiferent dacă ești interesat de îmbunătățirea relațiilor de cuplufamilieprieteni sau partenerul de business, vei găsi informații valoroase și instrumente practice pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele.

Dacă dorești să înveți cum să construiești și să menții relații funcționale, te invit să te alături de mine la webinarul Arhitectura Relațiilor. Vei pleca cu noi perspective și instrumente utile pentru a-ți îmbunătăți relațiile și pentru a-ți atinge obiectivele personale și profesionale.

Înscrie-te acum și pregătește-te pentru o experiență transformațională și utilă!

Webinar Gratuit Arhitectura Relațiilor

Cum să construiești relații funcționale.
Iulian saviuc

BENEFICII

  • Înțelegerea mai profundă a relațiilor – WEBINARUL te va ajuta să înțelegi mai bine modul în care relațiile funcționează și să identifici factorii cheie care duc la o relație sănătoasă și pozitivă.
  • Dezvoltarea abilităților sociale – Vei învăța abilități practice pentru a comunica eficient, a rezolva conflicte și a dezvolta empatie, ceea ce poate duce la îmbunătățirea relațiilor tale personale și profesionale.
  • Creșterea stimei de sine – Participarea la acest WEBINAR îți poate oferi oportunitatea de a reflecta asupra relațiilor tale și de a-ți dezvolta abilitățile de autoreglare și încredere în sine.
  • Dezvoltarea abilităților de lider – Dacă lucrezi într-un mediu de afaceri, abilitățile dezvoltate în timpul acestui workshop te vor ajuta să devii un lider mai bun, capabil să gestioneze mai bine relațiile cu colegii și clienții.
  • Oportunitatea de a întâlni oameni noi – WEBINARUL “Arhitectura Relațiilor” îți oferă oportunitatea de a întâlni oameni noi, cu care împărtășești interese similare. Acest lucru poate duce la noi conexiuni personale și profesionale.
  • Îmbunătățirea calității vieții – Participarea la acest WEBINAR te poate ajuta să îmbunătățești calitatea relațiilor tale și, implicit, calitatea vieții tale personale și profesionale.
  • La final voi avea o SURPRIZĂ și un CADOU pentru tine!

Webinar Gratuit Arhitectura Relațiilor

Cum să construiești relații funcționale.
Iulian saviuc
Toți suntem unul și unul suntem toți!

Despre mine

Sunt Iulian Saviuc, coach și trainer certificat în România și în prezent student la Facultatea de Psihologie.
Misiunea mea este de a-i aduce pe oameni împreună, oferindu-le ghidare pentru a depăși blocajele și de a elimina sabotorii din relațiile lor.
Îi susțin în procesul de vindecare a relațiilor pe cele 4 planuri:
Spiritual, Mental, Emoțional și Fizic.
Deși la bază sunt inginer mecatronist, dorința constantă de a veni în sprijinul oamenilor a devenit tot mai arzătoare, pentru că și eu la rândul meu am trecut prin multe transformări. Am ales să trec și eu prin aceste procese de vindecare, și tocmai de aceea am luat decizia să te ghidez și pe tine într-un proces transformațional.

În experiența acumulată de peste 150 de sesiuni de coaching 1 la 1 i-am ajutat pe oameni să găsească echilibrul în relațiile lor și să depășească blocajele de comunicare.

Am susținut peste 100 de ore de momente educaționale pe teme de comunicare și relații în fața a peste 150 de persoane.

Inspirație

Conectare

Echilibru

Cei care au lucrat deja cu mine.

Clienți multumiți!

Ce spun clienții care au lucrat sau colaborat cu mine.

Iulian, mulțumesc!
Discuțiile cu tine mi-a redat energia. Chiar sunt la sală 😅,n-am mai mâncat ca disperata, nu mă mai simt amorțită. M-am trezit la viață!
Am început și jurnalul 😁.

Dana Călin

Iulian a fost ghidul perfect în călătoria mea personală și antreprenorială. El este o persoană calmă, dedicată și mereu pregătită să te ghideze. Îl recomand cu încredere tuturor celor care caută un coach de încredere.

https://iuliansaviuc.ro/wp-content/uploads/2023/01/POZA-PROFIL-FUNDAL-ALB-160x160.png

Andrei Gegiu

O experiență transformațională.
Împreună cu Iulian, am avut foarte multe conștientizări. Au curs ideile, prin colaborarea și proiectele susținute împreună.
Am beneficiat alături de el de salturile necesare astfel încât să cresc în plan personal.
Recomand cu toată încrederea, prin tot ce oferă crează un context, un conținut și aduce o valoare imensă.

Oana Eliza Clopoțel

O experienta transformațională! Cu ajutorul lui Iulian, am învățat cum să comunic mai clar, cum să îmi gestionez emotiile și cum să înteleg mai bine nevoile partenerului. Ca rezultat, am reusit sa îmbunătățesc considerabil relatiile mele cu familia, prietenii și relația de cuplu. Îl recomand cu caldură pe Iulian.

Dorin Povalciuc

Am colaborat cu Iulian cu mai multe ocazii si, de fiecare dată. A dat dovadă de profesionalism și dedicare. Mai mult decât atât, a știut să intervină subtil atunci când a cerut-o momentul, intregind relatările mele. Am reușit, astfel, să creăm prezentări de impact pe care oamenii din public să le găsească nu doar interesante, ci cu adevărat valoroase.

Carina Badea

Iulian este ca e mereu conectat la diferitele miscări de dezvoltare personală prezente în lume. Ai încercat o strategie de îmbunătățire a relațiilor? Este foarte probabil ca Iulian să fi auzit de ea si chiar să o fi testat. Dacă în schimb Iulian vorbește despre o strategie de dezvoltare personală poți fi sigur ca a studiat-o și testat-o pe sine și în medii cu experiență pentru a o valida înainte de a ți-o oferi. Această abordare serioasă și menținută a subiectelor care afectează direct viața clientilor săi mă face să îl recomand cu drag.

Ciprian Fraico

https://iuliansaviuc.ro/wp-content/uploads/2023/03/capcane-in-calatoria-sufletelor-gemene-scaled-1.jpg
Înscrie-te astăzi și fă primul pas către tine si relațiile tale!
Construiește relații funcționale personale și profesionale!
IULIAN SAVIUCCOACH & TRAINER
Sunt alături și te ghidez pas cu pas .
Te ajut sa identifici sabotorii din relațiile tale și blocajele de comunicare.
Prin ședințe de coaching, cursuri intensive si programe penrsonalizate pe nevoia ta.
Social media
COACH & TRAINERIulian Saviuc
Sunt alături și te ghidez pas cu pas .
Te ajut sa identifici sabotorii din relațiile tale și blocajele de comunicare.
Prin ședințe de coaching, cursuri intensive si programe penrsonalizate pe nevoia ta.
LOCAȚIAUnde mă gasești?
https://iuliansaviuc.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map-1.png
Ne gaseșți aiciSocial media

Copyright by Say Computers. Toate drepturile rezervate.

Copyright by Say Computers.Toate drepturile rezervate.

Verified by MonsterInsights