Luni - Sâmbătă10AM - 06PM
OfficesConstanța - Str.B.P.Hașdeu Nr.103 Et.2

Top 5 moduri toxice de a-ți sabota relația de cuplu….. și de ce nu ar trebui să o faci

February 5, 20230

Cu toții avem obiceiuri care ne pot împiedica să avem o relație sănătoasă. Dar, nu lăsa aceste obiceiuri să îți saboteze relația. Pentru a te ajuta, am alcătuit o listă cu top cinci obiceiuri toxice în relații pe care ar trebuie să le eviți. Înțelegând aceste obiceiuri și de ce ar trebui să le eviți, poți să te bucuri de beneficiile unei relații sănătoase.

Nu lăsa obiceiurile toxice să îți saboteze relația! Fară să îți dai seama sabotajul relației apare atunci când obiceiurile sau comportamentul tău, sau al partenerului tău dăunează neintenționat relației. Este ușor să cazi în capcană fără să-ți dai seama. Pentru a te asigura că nu lași aceste obiceiuri să îți saboteze relația, este important să fii conștient de cele cinci obiceiuri toxice în relație.

5 obiceiuri toxice care îți sabotează relația:

  1. Dai vina pe partener pentru orice: Este ușor să dai vina pe partenerul tău pentru orice problemă care apare în relație.
    Dar, acest lucru nu te va duce nicăieri. În loc să îți învinovățești partenerul, încercă să te concentrezi pe înțelegerea problemei pe identificarea cauze-i și pe modul de a o rezolva împreună.
  2. Nu comunici: Comunicarea este crucială atunci când vine vorba de relații. Dacă nu comunici cu partenerul tău, acest lucru poate duce la neînțelegeri, resentimente și chiar la sentimente rănite. Asigură-te că îți exprimi gândurile și sentimentele în mod deschis și sincer.
  3. Faci presupuneri: Este ușor să faci presupuneri despre gândurile și sentimentele partenerului tău. Dar, acest lucru poate duce la confuzie și lipsă de comunicare. În loc să faci presupuneri, discută cu partenerul tău și pune întrebări.
    Calitatea întrebărilor determină calitatea raspunsurilor pe care le vei primi. Pune întrebări bune!
  4. Nu asculți: Avem o singura gură și 2 urechi. Ascultă mai mult. Este important să ascultați gândurile și sentimentele partenerului tău. Dacă nu asculți ceea ce spune, poate duce la neînțelegeri și la sentimentul nu te simți ascultat. Asigură-te că ești un ascultător/re activ/ă.
  5. Nu petreceți timp împreună: Petrecerea timpului de calitate cu partenerul este esențială pentru o relație funcțională. Dacă nu vă faceți timp unul pentru celălalt, acest lucru poate duce la sentimente de nepăsare și resentimente. Asigurați-vă că vă rezervați timp unul pentru celălalt. Timp împreună.

Bucurăte beneficiile unei relații sănătoase! Evită aceste cinci obiceiuri toxice pentri relația ta, astfel poți culege beneficiile unei relații funcționale. Acestea includ comunicarea, înțelegerea, încrederea și multe altele. Așadar, nu-ți lăsa relația la voia întâmplării și asigură-te că practici aceste obiceiuri sănătoase pentru relația ta ca: înțelegerea, comunicarea, încrederea, ascultare activă, timp de calitate împreună.

Înțelegând cele cinci obiceiuri toxice pentru relația ta și de ce ar trebui să le evitați, puteți culege roadele unei relații funcționale. Nu lăsa obiceiunile nesănătoase să îți saboteze relația și asigură-te că practici aceste obiceiuri pentru a avea obiceiuri sănătoase. Cu puțin efort, puteți avea o relație funcțională și fericită!

Pentru a descoperi cauza provocărilor tale , apasă pe butonul VREAU SĂ LUCRĂM.

Dacă ești o persoana hotărâtă care este dispusă să depună efortul necesar apasă butonul de mai jos pentru a face o programare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

IULIAN SAVIUCCOACH & TRAINER
Sunt alături și te ghidez pas cu pas .
Te ajut sa identifici sabotorii din relațiile tale și blocajele de comunicare.
Prin ședințe de coaching, cursuri intensive si programe penrsonalizate pe nevoia ta.
Social media
COACH & TRAINERIulian Saviuc
Sunt alături și te ghidez pas cu pas .
Te ajut sa identifici sabotorii din relațiile tale și blocajele de comunicare.
Prin ședințe de coaching, cursuri intensive si programe penrsonalizate pe nevoia ta.
LOCAȚIAUnde mă gasești?
https://iuliansaviuc.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map-1.png
Ne gaseșți aiciSocial media

Copyright by Say Computers. Toate drepturile rezervate.

Copyright by Say Computers.Toate drepturile rezervate.

Verified by MonsterInsights